Дружества и сфери на дейност
Дружество "Билборд" АД е ориентирано в областта на дигиталния широкоформатен печат. Компанията разполага с най-съвременната база за дигитален широкоформатен печат от световните лидери в областта, като: Vutek USA, HP Scitex Vision, Mimaki и др. Компанията разполага с офиси в четири от основните градове на страната - София, Пловдив, Варна, Бургас, което спомага обслужването на клиентите в цялата страна.
 
Типо Принт ЕООД e първата печатница за широкоформатен печат. На пазара е от 1999г. и притежава първия за България широкоформатен дигитален принтер Scitex Grand Jet S+ с ширина на печат до 5м.
 
Офсетов Печат
"Дедракс" ООД е един от основните производители на печатни рекламни материали. В печатницата се реализира пълния затворен цикъл от услуги за производството на списания и корпоративна периодика, листовки и дипляни, брошури и каталози, печатни офис материали, плакати, календари, етикети и опаковки, промоционални материали и стелажи.
 
"Моушън Артс" ООД е изградила и обслужва шест комуникационни канала на територията на "Метрополитен" ЕАД София: пана в метровагоните, обемни вътрешноосветени кутии в стълбищното пространство на метрото, реклама върху гърба на билетите за пътуване в метрото, метробордове по станциите, светещи кутии при касови зони, нестандартни акции.
 
"Инстор Медия" ООД е с фокус към интериорната реклама и по-специално рекламата във вериги супермаркети. До този момент фирмата има ексклузивните права за реклама във верига магазини Билла, като в момента работи за подписване на договори с други вериги.
 
"Ди Пи Ес - България" ООД развива дейност в областта на информационните технологии и професионалните решения за цифров печат. Компанията е единственият за България специализиран партньор на Hewlett Packard в сегмента широкоформатен дигитален печат.
 
"Нимисофт" ООД е млада и амбициозна компания развиваща се в сферата на корпоративните решения. Тя създава ERP и CRM web базирани информационни системи. Компанията има реализирани множество успешни проекти в областа на фирменото управление.